7,78 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
8,73 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
9,64 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
46,02 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
11,56 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
13,53 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
15,45 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
19,33 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
22,69 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
107,37 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
129,74 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
31,85 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
36,38 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
40,96 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.
45,32 zł (z VAT)
Przezroczysta folia rantowa umożliwia formowanie idealnie gładkiej, równej krawędzi ciasta, twarożku lub musu.

Przezroczysta folia rantowa do bankietówek bez nadruku

Prezroczysta folia cukiernicza z octanu, zabezpieczająca bezpieczeństwo deserów podczas transportu, jest prawdziwym znaleziskiem dla cukierników.  Prosty „wygląd” foli krywje w sobie wiele zalet.

Zalety przezroczystwj foli octanowej

  • niezawodność: deser oprawiony w filie nie odsuwa się, nie straci formy. Poza tym taśma nie wypuści tłuszczu;
  • wytrzymałość: folia cukiernicza nie jest łamie się;
  • elastyczność: taśma, pomimo jej sztywności i wytrzymałości, wygina się bardzo dobrze, dzięki czemu można ją wykorzystać do ozdabiania nawet niewielkich ciast i pojedynczych kawałków ciasta;
  • łatwość obsługi: taśma jest przecinana bez problemu za pomocą zwykłych nożyczek;
  • pomoc w składaniu wysokich ciast: jeśli chcesz zbudować produkt z różnych warstw (ciasto, mus, galaretka, souffle i inne), wówczas "ogrodzenie" z folii  rantowej stworzy deser o gładkich krawędziach, nad którymi nic nie rozleje się i nie rozprzestrzeni;
  • Szerokie możliwości przy dekoracji ciast: taśma przezroczysta nie "kłóci się" z elementami dekoracyjnymi. Co więcej, jest to "czysty arkusz", na którym twórcza dusza cukiernika może tworzyć się w pełną miarę. Ponadto na przezroczystej folii octanowej można wykonać dekorację z czekolady i lukru. Wyszukiwane "koronki" można łatwo usunąć z taśmy.

W zależności od życzeń, rozmiarów oraz ilości przyszłego deseru możecie wybrać przezroczystą folię octanową o szerokości od 3 do 10 cm, długości od 100 do 500 m, gęstości 40 lub 83 mic.